Sittből csodát: ötletek 10x10-es csempére

Sittből csodát: ötletek 10x10-es csempére

Bár ez a képen pont nem csempe, hanem vaskos kültéri burkolat, a 10x10-es formátum maradékai ugyanazt tudják és talán ezek a legkönnyebben hasznosítható maradékok. 

Mint eddig a sitt-újrahasznosító sorozatunk összes szereplője, ennek is a hátoldalát kell megmunkálni, készen kapható öntapadós filckorongokat, vagy Palmatex segítségével gumilapot kell ráragasztani, így nem fog semmit felkarcolni a lapocskánk durva hátulja.

Más dolog nincs vele.

Eddigi részek:

Szappantartó és poháralátét

A pici méret pont elég bögrék, söröskorsók, szappanok alá, vízzel lemosható és sose kopik el. Szettben elkészítve ajándéknak is első osztályú.

 

 

 

  • 2020.11.30

Karácsonyfadísz tobozból és kristályból

Tobozt az erdőből, kristályt a lomipiacrók vagy ezek online piactereiről, madzagot a rövidárusnál lehet hozzá kapni. Fájdalmasan egyszerű és csinos. 

  • 2020.11.29

Karácsonyi dekor kidobásra ítélt nippből

Fillérekért lehet lomipiacokon -látogathatók!- és azok online felületein szarvasos, őzikés nippeket vásárolni, pár darab ilyen állatka és egy fehér szóróspér segítésgével kész is az asztalon a minőségi karácsonyi hangulat! A hibás, lepattant nippek végképp filléresek és erre a hasznosításra tökéletesen megfelelnek azok is, nem kell egy hibátlan Herendit megpocsíkolni. 

  • 2020.11.27

Filléres asztali karácsonyi dekoráció tobozokból

Folyamatosan mutatjuk az ötleteket a filléres, és környezettudatos karácsonyi dekorációkra, hogy ne költsetek túl sok műanyag szemétre.