Sittből csodát: ötletek 10x10-es csempére

Sittből csodát: ötletek 10x10-es csempére

Bár ez a képen pont nem csempe, hanem vaskos kültéri burkolat, a 10x10-es formátum maradékai ugyanazt tudják és talán ezek a legkönnyebben hasznosítható maradékok. 

Mint eddig a sitt-újrahasznosító sorozatunk összes szereplője, ennek is a hátoldalát kell megmunkálni, készen kapható öntapadós filckorongokat, vagy Palmatex segítségével gumilapot kell ráragasztani, így nem fog semmit felkarcolni a lapocskánk durva hátulja.

Más dolog nincs vele.

Eddigi részek:

Szappantartó és poháralátét

A pici méret pont elég bögrék, söröskorsók, szappanok alá, vízzel lemosható és sose kopik el. Szettben elkészítve ajándéknak is első osztályú.

 

 

 

  • 2020.07.07

Így kell fugázni!

Mostanában előfordul, hogy nincs aki kicsempézze a fürdőt, így jó alkualap lehet, ha csak a csempézést kell a szakembernek elkészíteni, a fugázást pedig elvállalja a család. 

  • 2020.06.24

Sittből csoda: parádés tányéralátét

Egy szabályos formájú, tiszta élű, és megfelelő méretű greslap némi utómunkát követően mutatós, akár ünnepi tányéralátét lesz.

  • 2020.06.22

Sittből csodát: edényalátét cementlapból

Sorozatunkban építési, felújítási hulladékokat hasznosítunk legjobb tudásunk szerint. Ma egy cementlapos ötlet következik, ami talán azért nem annyira építkezéshez kötött, mert ezeket lehet egyesével is kapni.