Mi mindenre jó egy kidobásra ítélt szoknya?

Mi mindenre jó egy kidobásra ítélt szoknya?

Van az a reménytelen kategória, amit biztosan nem fogunk már hordani, amit nem lehet érdemben továbbajándékozni, alapanyaga géprongynak se alkalmas, mégis a fene egye meg, fáj a szív kidobni. Íme pár lehetőség. 

Bevásárlótáska

Az alját elég összevarrni, a 4 helyen kibontott derékpántba 1-1 darab kényelmes hosszúságú gurtnit varrni és készen van. A képen egy elhasznált lenszoknya kap így még egy esélyt.

 

 
Kutyakabát

Kisebb méretű kutyákra jók az S méretű miniszoknyák is. A félbehajtott szoknyát a kutyára raktam úgy, hogy az alja sarkai egymásra lapolódnak a mellén, a szoknya szélei a hasán. Patentolással, vagy tépőzár felvarrásával készen is van. 

 

 

Ha túl hosszú a szoknya, a derékrészt le lehet vágni és belülről összevarrni, akár ívesen és akkor szépen követi a kutya testét.  

Kellékmentés

Ha reménytelen minden, attól még lehet benne egy jó rejtett húzózár, amit érdemes kibontani.  

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.