XL-es pólóból atom kánikulanaci öt perc alatt

XL-es pólóból atom kánikulanaci öt perc alatt

Szelektáltuk a sose lesz jó semmire pólókat, nekem meg úgy kellenek ezek a kényelmes melós nadrágok mint egy falat kenyér, így lett. Varrógép se kell, ha nincs. 

A póló nyakát kivágom, jó nagy csónak formában. Levarrom, akár kézzel is, nem egy nagy mutatvány.

A póló felhajtását belül az egyik oldalon kibontom, éppen annyira hogy beférjen egy biztosítótű. A félcentis gumit (1 m elég) (vagy megkötőt, abból elkél 1,5 m, kinek mi tetszik) egy biztosítótűre kötöm és így végigbújtatom a felhajtásban.

Amikor a végére értem, méretre kötöm a gumit, vagy kihúzom a megkötőt és felveszem a szerkót. Nekem főleg a kertbe kellenek ezek, nem akarok ott bikiniben hajlongani, belátni a szomszédból, na. 

Egy jó pólóból teljesen korrekt utcai, nyaralós, mindenes viseletnek is. 

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.