A tudósok rájöttek: az alkohol rossz

A tudósok rájöttek: az alkohol rossz

A Szív Világszövetség (World Heart Federation) szerint megbízhatatlanok az alkohol, szív-,és érrendszerre gyakorolt jótékony hatását állító tanulmányok.

Monika Arora, a tanulmány egyik szerzője arra hívja fel a figyelmet, hogy az alkohol társasági életben betöltött, jótékonynak beállított szerepe eltereli a figyelmet az alkohol káros hatásairól. Az állítás, amely szerint a kis mennyiségben fogyasztott alkohol jó hatással van a szív-, és érrendszerre, minimum félrevezető, és kiváló alap a szesziparnak a fogyasztók megtévesztésére.

Nyilvánvaló Kapitány már megint lecsapott, köszönjük szépen, hogy a hazai, rákban tocsogó macsó kultúra egyik tartópillére, az alkohol és annak kényszerfogyasztása megint kapott egy teljesen jelentéktelen lövést. A KSH, alkoholos májzsugorban meghaltak száma alapján készült becslése szerint 400 ezer körül van hazánkban az alkoholisták száma, a WHO szerint van az egymillió is.

 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.25

Ész megáll, van amiből a nagyobb kiszerelés drágább!

A váratlan fordulatok nem állnak távol tőlem, de erre még én se számítottam. Mindig nézzétek meg az egységárat. Mindig. Akkor is, ha minden logikának, piacgazdaságnak, józan észnek is ellent mond az aggodalmatok.