A tönkrement mosógépem új életei: az üvegtál

A tönkrement mosógépem új életei: az üvegtál

A már eleve használtan vásárolt elöltöltős Fagor bébi ezer sebből vérzett, mire úgy döntöttünk, itt a vége, nincs több szerelgetés. Pár hete már az udvaron állt, amikor leesett, miért is ne szedjük szét, hátha a nagyjának lesz hasznos helye. Lett is. 

Először is lerúgtam az ajtót. Éppen próbálta körülólálkodni a családot a falusi pletykaközpont, így kifejezetten jól esett karatézni egyet szegény roncson. A további lépések kultúrált keretek között zajlottak, a képen látható csavarokat kitekertem, és az üveget kiszabadítottam a műanyag keretek közül.

Pontosan olyan volt a széle, mint amit reméltem, peremes, lekerekített, van rajta egy kis váratlan dizájnelem, egy kitüremkedés. Tökéletes gyümölcsös tál, masszív, strapabíró alapanyag, egyszerű forma. Kétlem, hogy olyan nagyon karcolódna, mert vagy tíz évig ütötték-vágták farmergombok és húzózárkocsik, mégis teljesen sterkó maradt.

Folytatjuk a többi alkatrésszel, fantasztikus kincsek vannak egy mosógépben. 

 

 

 

 

  • 2023.06.16

A Kirill pátriárka által kitüntetett Semjén magánakciója lehetett az ukrán hadifoglyok Magyarországra szállítása

Még a kormányon belül se tudtak róla mások, be is rágtak az álszent fővadászra.

  • 2023.06.11

DK: a szociáldemokratáknak választ kell adniuk a szorongásokra és bizonytalanságokra

A baloldaliaknak, a szociáldemokratáknak az a feladatuk, hogy megpróbálják újraszervezni ezeket a közösségeket, és képviseljék azokat, akiknek a hangja gyengébb ebben a világban - modta Dobrev Klára a DK szombati konferenciáján.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.