Az év IKEA hackje

Az év IKEA hackje

Én tényleg csak egy lábtörlőt akartam a rettenetes lovas csizma alá, de a lábtörlő felé át kellett mennem a képosztályon, és megszállt az ördög. Hátha nektek is hasznotokra válik. 

Nem rakok tucattermékeket a falra, kizárólag művészetet, annak van ott a helye, a művészet azért van, erről nem is tudok beszélgetésbe bonyolódni. Ezért nekem az ikeás képek teljesen érdektelenek, még a jók is, nem szoktam ezeket nézegetni.

Erre kiraktak egy csomagot, benne 9 db tökéletes alappal, amit ti is tudtok hasznosítani, a végeredmény művészet, és akár ajándéktárgy is lehet. Gyerekekkel is lehet rá festeni, ezek a ködös tájak ordítva követelik a továbbgondolást. Akrilfestéket vegyetek, erre az alapra az való.

Az akril vízbázisú, majd száradás után műanyaggá keményedik, ezért még nedvesen ki kell mosni ecsetből, ruhából, kézről, szemből. Mivel az akril nedvesen lemosható vízzel, így a javítási lehetőségek is végtelenek, mert ezek a képek gond nélkül bírják a nedves szivaccsal törölgetést.

Aki ügyetlen, neki is adunk ötletet, attól még nekem ez a kissé komplikáltabb Mirkó Hanáknak tisztelgő őzike a kis szerelmem, a másik kedvencem a cápa. Meg a vörös nap. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2023.06.16

A Kirill pátriárka által kitüntetett Semjén magánakciója lehetett az ukrán hadifoglyok Magyarországra szállítása

Még a kormányon belül se tudtak róla mások, be is rágtak az álszent fővadászra.

  • 2023.06.11

DK: a szociáldemokratáknak választ kell adniuk a szorongásokra és bizonytalanságokra

A baloldaliaknak, a szociáldemokratáknak az a feladatuk, hogy megpróbálják újraszervezni ezeket a közösségeket, és képviseljék azokat, akiknek a hangja gyengébb ebben a világban - modta Dobrev Klára a DK szombati konferenciáján.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.