Kell egy szép tányér? Mutatunk magyar tervezőket!

Kell egy szép tányér? Mutatunk magyar tervezőket!

Nem kell messzire, vagy a plázába menni drága, és közönséges tucattermék lakberendezési tárgyakért, mert hazai tervezők kínálnak minőségi, és gyönyörű, egyedi termékeket. A linkeken az elérhetőségek.

Susuék mindig nagyon cukiban gondolkodnak, ez eddig minden munkájukat veri

Meixner-Hegyi Etelka (webshop, Facebook) kimunkált finomságai

Ruzicska Tünde (weboldal, Facebook) rusztikus és elegáns csodái

 

Lantos Judit minimalista szépségei

Néma Júlia web, Facebook)

Marék műhely szuperrusztikus tányér (Facebook, web)

Pataki tiles (Facebook, web)

 

 

 

 

 

 

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.

  • 2022.03.16

Miért ne vegyél műanyag kerti bútort?

Itt a szezon, sokaknak lesz aktuális a kerti bútorok kérdése, amelyekből az igazán szép és jó minőségű megfizethetetlen, a többi meg műanyag, vagy használt, vagy csináld meg magadnak. 

  • 2022.03.08

Mutatjuk az idei lakberendezési trendeket!

Tavaly már elbúcsúztunk az indusztriáltól, és egy sokkal otthonosabb, kedvesebb hangulat lett a meghatározó a lakberendezésben. Ez az otthonosság most elindult a minél természetesebb felületek és hangulat irányába. Csupa melegség, kellemes, barátságos otthonok jönnek divatba.