Olcsó használt bútorok kertbe, teraszra, erkélyre

Olcsó használt bútorok kertbe, teraszra, erkélyre

A műanyag ciki, a műrattan még cikibb, a fa drága, a dizájner még drágább így marad a használt piac, azt szemléztük egy-két menthető és megfizethető kerti bútor reményében. Munka lesz velük, de festeni mindenki tud.

Retro fém székecske ötezerötszázért, némi munkával és festékkel gusztusos darab lesz pici helyre, erkélyre meginni a reggeli kávét a levegőn.

Másik retro projekt, az egész 25 000.

Klasszikus örök élet a pici erkélyre 9000-ért. Fa, simán festhető. 

Személyesen ezerszer inkább vennék egy ilyen rattant 15 000-ért, mint egy műrattant 300 000 -ért.

Imádom ezt a patinás lovaskocsizöldet, ez is örök élet. Valószínű nem lesz egyszerű szállítani, cserébe erre nyugodtan odarakhatod a teli bográcsot. 30 000 Ft.

Ez elég kopott, de 15 000 és helyrehozható.

Ezek még kényelmesnek is tűnnek.

 

 

  • 2023.06.16

A Kirill pátriárka által kitüntetett Semjén magánakciója lehetett az ukrán hadifoglyok Magyarországra szállítása

Még a kormányon belül se tudtak róla mások, be is rágtak az álszent fővadászra.

  • 2023.06.11

DK: a szociáldemokratáknak választ kell adniuk a szorongásokra és bizonytalanságokra

A baloldaliaknak, a szociáldemokratáknak az a feladatuk, hogy megpróbálják újraszervezni ezeket a közösségeket, és képviseljék azokat, akiknek a hangja gyengébb ebben a világban - modta Dobrev Klára a DK szombati konferenciáján.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.