2022 színe egy fakó levendulalila

2022 színe egy fakó levendulalila

Komolyan már 2020 és 21 után az omikron már mindegy lenne, erre ez a szín határozza meg az év öltözködési, lakberendezési, iPhone hátlap trendjeit, köszönjük szépen, válságra tökéletes lesz, ez a nehezen kombinálható, kevés embernek jól álló és hullaszagot árasztó árnyalat. Alig várjuk, hogy minél több felületen ezt kelljen lesni. 

 A Pantone Intézet az aktuális társadalmi hangulatra reflektálva választja minden évben ezeket a színeket, ez a szín befolyásolja a vizuális kultúra szereplőinek színválasztását, így az ezeknek megfelelő színű termékekből lesz bőséggel.

Ez a szín olvasatukban a reményt, az új ragyogó fényt jelképezi, a szemünk előtt, és a bőrünkön érezhető társadalmi és gazdasági változások színe. Kicsit mintha vakon spirituális lenne a Pantone megközelítése, ez a halvány szellemszín az én fejemben sehogy se fér össze azzal, hogy nincs a piacon használt autó, az újakra várni kell, az élelmiszerárak elszálltak az égbe, az üzemanyagárak is ott vannak, ahol, utóbbi pedig magával ránt minden szektort, nincs már olyan rétege a társadalomnak, ahova ne gyűrűzött volna be az elmúlt évek vergődése. 

Ráadásul ez a szín rendkívül nehezen kombinálható, és nagyon kevés embernek áll jól. Lehet ezért választották, viseljen mindenki olyan színt, amiben a lehető legelőnytelenebbül mutat. 

Macaronban elmegy.

De tényleg, most egy halványlila? Inkább valami lángoló tűzvörös.

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.