Hogyan viselj kezeslábast, ha nem Nicky Minaj vagy?

Hogyan viselj kezeslábast, ha nem Nicky Minaj vagy?

Legyél Nicky Minaj.

A 2022-es év legfontosabb ruhadarabja a kezeslábas, abból is inkább a tapadós, mint a jótékonyan szabott fazonok. Egy minden vonalat kidobó kezeslábas jól viselése pedig a konyhában és az edzőteremben lesz, a többségnek nehéz egy ennyire pofátlan ruhadarabbal mit kezdeni. 

Ha eleget koplalsz és edzel, és ezek mellett még van benned nem kevés rocksztár is, ez a te ruhadarabod. Az alábbiakban pár szabályt összeszedtünk, mert nem elég, hogy nem való szinte senkinek a tapis kezeslábas, még nekik se szabad mindent. 

 
Magassarkú kötelező

Extra tűsarkú. Ez nem a laza lovaglócsizmák és a balerinacipők kiegészítője. Nickyt nézzétek!

Extravagancia kötelező

Egy sima fekete tapis kezeslábas, pláne brutális kiegészítők nélkül egyenlő olcsó szadomazo prosti, hacsak nem ez a cél, kerüld el ezt a megjelenést. Maga a kezeslábas legyen extrém, vagy színes, és a hajad, tűsarkúd, körmeid legyenek nagyon rendben, inkább extrák.

Kiegészítők legyenek brutálisak

Gigantikus nyaklánc, színes paróka, hatalmas táska, így lesz kontrasztos és harmonikus a megjelenés, ami akár elegáns is lehet. 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.