Mit rejt egy retro műbőr Adidas táska?

Mit rejt egy retro műbőr Adidas táska?

Új sorozatunkban kukkolunk és próbáljuk tisztázni az ordas közhelyet, amely a mindent is rejtő női táskákkal fáraszt minket, ugyanis a táska hol női lesz, hol férfi, hol kiskorú, mindenki döntse el maga. A táskák tartalmához lesznek történetek is.

Nurik

Apunak vettem a Culinárisban, egyelőre nem adtam át, de így nem fogom elfelejteni, ezért addig is velem vannak. Számtalan közös szenvedélyünk van, az egyik a portugál szardíniakonzerv.

Csillagánizs

Azt a Nurikkal vettem, általános hiperekben nem kapni, pedig konyhaművészetem fontos része. A táskában maradt.

Gumikesztyűk

Semmi köze a Covidhoz. A rendszeres csalángyűjtés az ok. 

A táska

A veszprémi lomipiacról van, 800 Ft volt. Kizárólag keresztpántos és nagyméretű táskákat viselek a hétköznapokon, színeket pedig főleg konyakot, feketét, homokot, fehéret, zöldet és sötétkéket, ezekhez kell passzolnia, és ne legyen csicsás. Más szempont nincs, de a csicsatilalom miatt ez nem is olyan egyszerű helyzet.

 

 

 

 

 

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.