Szexi top ronda pólóból, varrás nélkül

Szexi top ronda pólóból, varrás nélkül

Még mindig tartanak a kieszelektált pólók, és a kánikula adta az ötletet erre a kis napozóra. Pont két perc, aki nagyon igényes akar lenni, ferdepánttal vagy amivel akarja, azzal szegje körbe, bár szerintem ez nem az a stílusú szerkó ami megér ilyen jellegű vesződést, pláne mert a pólóanyagok nem foszlanak különösebben. 

A póló hátát egyenesen végigvágom a válla mentén, a varráson belül haladok.

Megfordítom, Az ujja alsó varrástól indulva elindulok lefelé és szépen ívelve kivágom az elejéből a mintát. A kivágott darab törlőrongynak még jó.

Belebújok, megkötöm az ujjakat a nyakam mögött. 

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.