Mutatjuk mire figyeljen NAGYON a kezdő macskás!

Mutatjuk mire figyeljen NAGYON a kezdő macskás!

Pláne mentett macskás.

Szisza az út szélét koptatta, megsajnáltuk, hazahoztuk. 

Lakik itt sok állat, így a felelős tartásmód és az állatokhoz tartozó egészségügyi és egyéb körök, mint ivartalanítás, immunizálás, élősködőmenedzsment, minőségi táplálék biztosítása, mozgás-, és szociális igényeket villámgyorsan fel tudtuk mérni, sorban mindent el is végzünk.

Azt viszont soha, senki se mondta, hogy egy kis kamasz utcamacskában nincsenek csontok.

Mivel azt se tudja kik vagyunk, az egyik kutyaketrecet kapta meg bent, meg egy nagyobb másik ketrecet kint, hogy biztonságban szokja a területet és a kutyáinkat, a kutyáink pedig a macskát. Mivel vadászkutyáink vannak, és csak az egyik nem mutat semmiféle érdeklődést Szisza iránt, zsilipelni kell a brigádot, egyelőre nincs szabadság egy légtérben. Amúgy meg raktuk ölbe, pulcsiba, nagyon aranyos, tiszta, egészséges. 

A két szállás közötti tranzakciót is lazán kézben szerettem volna kivitelezni, nem anyamacska módra, tarkóbőrnél fogva költöztettem, csak lazán az ujjaim között. Nem tudom meddig tartott, de küzdelmem ahhoz volt hasonlatos, mintha 20 dkg szögekkel teli tojásfehérjét próbálnál a markodban tartani. Úgy folyt ki a kezemből, mintha nem lenne teste, nyilván durván nem mertem rámarkolni, fantasztikus élmény volt, már amennyiben a negatív élmény is élmény.

Szisza meglógott. Szerencsére csak a pincébe szaladt, ahonnan egy tál ételre előjött nagy vertyogva, és gond nélkül összesimiztem az ölembe.

Tarkóbőr, elvtársaim, tarkóbőr, sőt, munkavédelmi kesztyű és tarkóbőr.

 

 

 

 

 

  • 2022.03.11

A világ egyik legértékesebb lova kijutott Ukrajnából

Mindent elárasztanak a gazdáik ölében Ukrajnát elhagyó kutyák és cicák, miközben egy élő legendáért és rendkívüli tenyészértékű lóért eddig izgult a lovasvilág. A The Horse Magazine értesülései szerint az ukrán tulajdonban lévő Cornet Obolensky egy utódjával együtt tegnap lépték át a lengyel határt.

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.01.27

Szemét és aljnövényzet égett Szolnokon

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, mindössze három perc alatt oltották el a tüzet, mely nem veszélyeztetett semmit és nem okozott anyagi kárt.