Egy marék gagyi gyöngyben rejlő csodás lehetőségek

Egy marék gagyi gyöngyben rejlő csodás lehetőségek

Lomipiacokon fillérekért beszerezhető alapanyag, elég arra figyelni, hogy a felülete ne legyen kopott és bontható legyen a régi gyöngysor, utána már lehet is vele dolgozni. A mellékszereplő strasszláncok, kitűzők is lomipiacokról vannak. Mellesleg ajándéknak is szuperek. 

Előkészítés

Bontás, majd egy hosszú (pl. 120-150 cm már használható) lánccá fűzés, ehhez egy gyöngyfűző, vagy pici fokú tű, és erős cérna szükséges duplán véve. 

Mivel gagyi az alapanyag, két lehetőség van a végeredményi minőségizésre: munkát teszek bele, vagy pofátlanul nagy mennyiségben használom a gagyit. Hát itt mindkettőt igyekeztem megvalósítani.

Negyedrét hajtva és szalaggal megkötve
Félbehajtva és kitűzővel díszítve
 
Negyedelve és strasszlánccal lazán összecsavarva, strasszkitűzővel megfejelve
Felezve és strasszláncokkal hármas fonással összefonva
Simán csuklóra tekerve
Csuklóra tekerve és strassz kitűzővel megfejelve
 

 

 

 

 

  • 2024.08.27

BRFK: Csökkent a gyorshajtások száma az Árpád hídon

Az előző akcióhoz képest harmadára csökkent a bemért gyorshajtók száma az Árpád hídon: augusztus 12. és 25. között az átkelőn felállított traffipaxok 64 gyorshajtót mértek be - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.02.04

Miért készíts látványtervet, mielőtt megveszed a bútorokat?

Még a népesség elenyésző százalékát kitevő, térlátással és erős vizuális képzelőerővel rendelkező személyeknek is szükségük van pontos tervekre, mielőtt kiderül, az a kád, nem az a kád, és a piros csempe iszonyatosan undorítóan néz ki az egész fürdőben.