Filléres asztali karácsonyi dekoráció tobozokból

Filléres asztali karácsonyi dekoráció tobozokból

Folyamatosan mutatjuk az ötleteket a filléres, és környezettudatos karácsonyi dekorációkra, hogy ne költsetek túl sok műanyag szemétre.

A tobozokat kefével átmosom, hagyom megszáradni. Állítva egy tálcára, papírra rakom. Szabadtéren egy fehér szórósprével lefújom a tobozokat felülről, így kicsit átmenetesek lesznek. 

 

Sokféle stílusú tálba illik, rézbe, fehérbe, fába, sötétbarnába, feketébe, üvegbe, vagy kék, türkiz kerámiába is akár, mert a natúr, fehér, vagy hideg színek nagyon illenek hozzá.

 

Sőt, egy masnira kötött textilből készített kosárkában is elvannak

 

 Tobozból szuper koszorút is lehet készíteni, leírás két másik koszorúval együtt a linken.:

 

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.17

Ajtók felújításának és cseréjének költségei

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet. A végén a kisebb tételekből összeáll a lakásunkra nagyjából jól elköltött 6 millió.

  • 2021.02.13

Hogyan újítsam fel a fürdőszobát egymillióból?

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet.