Minimalista karácsonyfa modern otthonba

Minimalista karácsonyfa modern otthonba

Se kézügyesség, se pénz nem kell az alábbi elegáns dekorációhoz.

Alapanyagok
  • Táblásított tölgy, vagy akármi, a képen 3 cm vastag tölgy van mert az volt: 30x50x55 centiméterre vágatva, pár cm eltérés bőven belefér, a vastagabb jobb!
  • felületkezeléshez olaj
  • a csúcsdísz esetünkben egy szeletekre vágott, kibontott turbófeltöltő alkatrész, ezt lomizni lehet, majd dróttal/lézerrel/vízzel vágó vállalkozásnál felvágatni, de lehet bármi más a csúcsdísz, ha ez komplikáltnak hangzik, amúgy nem az, csak egy kis utánajárás van vele
Összeállítás

Leolajozom a fát, belenyomom a vasat, heló.

 

 

 

 

 

 

 

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.17

Ajtók felújításának és cseréjének költségei

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet. A végén a kisebb tételekből összeáll a lakásunkra nagyjából jól elköltött 6 millió.

  • 2021.02.13

Hogyan újítsam fel a fürdőszobát egymillióból?

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet.