Akarsz egy szép terítőt? Irány a használt piac!

Akarsz egy szép terítőt? Irány a használt piac!

Meghökkentően szép abroszokat lehet a használt piaconon vásárolni fillérekért, és persze vagyonokért is. Az aktuális kínálatot szemléztük, a linkek idővel eltűnnek, ez egy ilyen műfaj, ami tetszik, csapjatok le!

A klasszikus abroszok, damasztok, hímzett kézimunkák a modern és a cukimuki, elegáns stílusokat is jól kiegészítik, nem kell tőlük félni. Félteni nem árt őket, nem ovis szülinaphoz valók. 

Szuper rusztikus

 

Ez nagyon drága, na de egy csoda

Piros szegélyes

Hatalmas kék

Hímzett, azsúrozott

Jópofa

Kerek napraforgós

Elegáns lyukhímzett

Matyó őrület

 

 

 

 

 

  • 2023.06.16

A Kirill pátriárka által kitüntetett Semjén magánakciója lehetett az ukrán hadifoglyok Magyarországra szállítása

Még a kormányon belül se tudtak róla mások, be is rágtak az álszent fővadászra.

  • 2023.06.11

DK: a szociáldemokratáknak választ kell adniuk a szorongásokra és bizonytalanságokra

A baloldaliaknak, a szociáldemokratáknak az a feladatuk, hogy megpróbálják újraszervezni ezeket a közösségeket, és képviseljék azokat, akiknek a hangja gyengébb ebben a világban - modta Dobrev Klára a DK szombati konferenciáján.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.