Mekkora a megfelelő méretű szőnyeg?

Mekkora a megfelelő méretű szőnyeg?

Nagy.

Foto: R ARCHITECTURE

A bútorok helye - legalább egyharmad mélységben- a szőnyegen van, így a nagy nem kifejezés, egyes esetekben gigantikus szőnyegre van szükség. A nem elég nagy szőnyeg paca, vagy odaparkolt repülő szőnyeg hatást kelt.

Foto: Jana Heinemann

Foto: Isaac Quesada 

Foto: Josh Hemsley

Foto: Devon Janse van Rensburg

Foto: Jan Canty

Ha pici az imádott szőnyeg, rá lehet rakni egy nagyra, akár egy körbeszegett padlószőnyegre a nagyvonalú és harmonikus megjelenés érdekében. 

Foto: Corinne Kutz

Kivételes esetekben egy, a bútorok szélétől legfeljebb pár centire véget érő szőnyeg sem zavarja a teret, de a színeket ilyen esetekben még gondosabban kell megválasztani, és kerülni a padló és a szőnyeg kontrasztját.

Foto: Howie Mapson

Foto: Thanos Pal

A szabálytalan körvonalú szőnyegek -kör, marhabőr- pedig rendkívül megengedőek.

Foto: Hannah Busing

Foto: MFS

Foto: Sidekix Media

Foto: Bryony Elena

 

 

 

  • 2023.06.16

A Kirill pátriárka által kitüntetett Semjén magánakciója lehetett az ukrán hadifoglyok Magyarországra szállítása

Még a kormányon belül se tudtak róla mások, be is rágtak az álszent fővadászra.

  • 2023.06.11

DK: a szociáldemokratáknak választ kell adniuk a szorongásokra és bizonytalanságokra

A baloldaliaknak, a szociáldemokratáknak az a feladatuk, hogy megpróbálják újraszervezni ezeket a közösségeket, és képviseljék azokat, akiknek a hangja gyengébb ebben a világban - modta Dobrev Klára a DK szombati konferenciáján.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.