Tíz szexi használt holmi a piactérről

Tíz szexi használt holmi a piactérről

Új rovatunkban az online térben eladó használt, retró és antik termékeket szemlézzük és amit pont nem veszek meg, vegyétek meg ti, sok a csoda, jut mindenkinek. A hirdetésre mutató linkek valószínűleg idővel, a termékek elkelésével eltörnek, ez egy ilyen sport.

  • 2022.03.21

Gondoltál már arra, hogy szoba legyen a fürdő?

Felújítás, átalakítás előtt a fürdőszoba esetében egy idejében végrehajtott nézőpontváltással radikálisan eltérő hangulatú helyiséget tudunk kialakítani. A végeredmény ugyanis lehet egy kényelmes, kellemes szoba is, ahol lehet relaxálni, meditálni, fürdés közben megbeszélni, meg amit akartok, nem pedig csak egy gyorsan lezavart tisztálkodások területe. Egy-két tárgyi feltételnek sajnos teljesülnie kell egy intim és kellemes fürdő kialakításához, de ezek egy része még egy pici panelben is adott, nem kell palotában lakni.

  • 2022.03.16

Miért ne vegyél műanyag kerti bútort?

Itt a szezon, sokaknak lesz aktuális a kerti bútorok kérdése, amelyekből az igazán szép és jó minőségű megfizethetetlen, a többi meg műanyag, vagy használt, vagy csináld meg magadnak. 

  • 2022.03.08

Mutatjuk az idei lakberendezési trendeket!

Tavaly már elbúcsúztunk az indusztriáltól, és egy sokkal otthonosabb, kedvesebb hangulat lett a meghatározó a lakberendezésben. Ez az otthonosság most elindult a minél természetesebb felületek és hangulat irányába. Csupa melegség, kellemes, barátságos otthonok jönnek divatba.