5 ruhanemű, amit már nem tudsz megvenni

5 ruhanemű, amit már nem tudsz megvenni

Pár hete sokkot kaptunk, mennyi egy Levi's? Egy farmer, amit egy év alatt a kukába koptatsz, egy farmer, ami pontosan annyi euró a külföldi online piactereken, mint tavaly? Negyvenezer? Mi van? A forint mélyrepülése nem csak az élelmiszerárakat röpítette a magasba. 

Még termékek, amiket elvitt a cicainfláció.

Márkás farmer

Persze, vegyél olcsóbbat, de amikor évek óta megvan a fazon, ami pont úgy pattan a fenekedre, ahogy az neked megfelel, és eleve nehéz rád csinos nadrágot venni, nem szívesen indulsz neki a Hádának, hátha az ezredik darab felpróbálása után akad egy megfelelő darab. És nem is akad, csak a fél napod ráment. 

A farmernadrágok teljesen kiléptek az akárcsak elfogadható ár-érték arányú termékek köréből.

Bőr táska

Sose volt olcsó, most a nagyon kezdő ár 20 000 Forint körül van, amihez elég sok kompromisszumot kell kötni, egy stabil, masszív és igazán szép darab 50 000 forintnál kezdődik és itt még szó sincs valami menő márkáról, pláne egyediségről, azok bőven 100 000 felett vannak.

Ö-T-V-E-N-E-Z-E-R.

Bőr kesztyű

Durva, mint a táska, egy pár csodaszép pécsi kesztyű 22 000 forintról indul.

Arany akármi

Nem létszükséglet, nyilván, most nem azokról van szó, attól még úgy elszállt az ára, hogyha idén csináltatsz karikagyűrűt, hát a lagziból majd elcsípitek.

Harisnyanadrág

Akármennyire vigyázol, 2-3 alkalomnál kevés bír ki többet épen, ehhez képest a 20 denes, kb. eldobható kategória már 1500 Forint.

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.