Férfi vagyok, hordhatok rövid ujjú inget?

Férfi vagyok, hordhatok rövid ujjú inget?

Nyilván mindenki azt visel, amit akar, legalábbis a törvényileg adott keretek között, amelyek Magyarországon nem túl szűkek. A viseletünk attól még információt közvetít a megfigyelők számára, akik következtetéseket fognak levonni. 

Vége a nyárnak, a nyaralásnak, már aki nyaralt idén, de ezt hagyjuk. A nyárral együtt vége a rövid ujjú férfi ingeknek is.

Milyen egy elfogadható rövid ujjú férfi ing?
  • A fazon

Test formáját követő, ami az ujj bőségét tekintve még fontosabb, ne lobogjon.

  • Az ujj hossza

Legfeljebb a felkar közepéig ér, ezt lehet még extrában feltűrögetni is.

  • Az alapanyag

Rusztikus, laza, matt.

  • A minta

Mintás, akármekkora minták elférnek rajta, és akármilyen picik is, például apró pöttyös, kockás.

  • Tom Selleck viseli
A Hawaii és a szafari

Ezek esetében mindenki azt csinál amit akar, egy bő és flamingós Hawaii-t tökig kigombolva is lehet viselni a tengerparti büfében, a szafari fazonú, homok és keki árnyalataiban készített, zsebes ingeket akár rövidebb nadrággal is lehet viselni a Jurassic Parkban. Utóbbi előfordul lenből, technikai szövetből is.

Sajnos akárhogy csavarjuk, ha Chris Pratt elbírt a raptorokkal feltűrt ujjú ingben, viszonylag nehéz bármilyen érvet elfogadni a rövid ujjú ing viselése mellett. 

De nekem melegem van, zavar  a hosszú ujj, mit csináljak?

Ha nincs rajtad nyakkendő, tűrd fel, így kell. Ha van rajtad nyakkendő, előbb vedd le.:

 

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.24

Működik a súlyozott takaró?

Sokunknak van gyerekkori emléke tízkilós dunyhákban elköltött nagy szunyákról, és sokan láttuk az életrajzi filmet Temple Gradinról, és még többen forgolódunk éjszaka, így a súlyozott takaró elve első hallásra vonzónak tűnik. Az áruk viszont elég magas, így utánanéztem van-e hiteles kutatás a témában, és hogyan lehet házilag, olcsón elkészíteni egy ilyen takarót. Új súlyos sorozatunk következik az etikus sikermellény után. 

  • 2021.02.22

Hogyan párosít textileket egy profi?

A környezettudatos szemlélet előtérbe kerülésével a maradékok hasznosítása, a patchwork technika az idei trendek fontos eleme lett. Művelése lehetne egyszerű, de egy jó kombináció összeállítása egyáltalán nem az, ennek alapszabályait mutatjuk be.