Férfi vagyok, hordhatok rövid ujjú inget?

Férfi vagyok, hordhatok rövid ujjú inget?

Nyilván mindenki azt visel, amit akar, legalábbis a törvényileg adott keretek között, amelyek Magyarországon nem túl szűkek. A viseletünk attól még információt közvetít a megfigyelők számára, akik következtetéseket fognak levonni. 

Vége a nyárnak, a nyaralásnak, már aki nyaralt idén, de ezt hagyjuk. A nyárral együtt vége a rövid ujjú férfi ingeknek is.

Milyen egy elfogadható rövid ujjú férfi ing?
  • A fazon

Test formáját követő, ami az ujj bőségét tekintve még fontosabb, ne lobogjon.

  • Az ujj hossza

Legfeljebb a felkar közepéig ér, ezt lehet még extrában feltűrögetni is.

  • Az alapanyag

Rusztikus, laza, matt.

  • A minta

Mintás, akármekkora minták elférnek rajta, és akármilyen picik is, például apró pöttyös, kockás.

  • Tom Selleck viseli
A Hawaii és a szafari

Ezek esetében mindenki azt csinál amit akar, egy bő és flamingós Hawaii-t tökig kigombolva is lehet viselni a tengerparti büfében, a szafari fazonú, homok és keki árnyalataiban készített, zsebes ingeket akár rövidebb nadrággal is lehet viselni a Jurassic Parkban. Utóbbi előfordul lenből, technikai szövetből is.

Sajnos akárhogy csavarjuk, ha Chris Pratt elbírt a raptorokkal feltűrt ujjú ingben, viszonylag nehéz bármilyen érvet elfogadni a rövid ujjú ing viselése mellett. 

De nekem melegem van, zavar  a hosszú ujj, mit csináljak?

Ha nincs rajtad nyakkendő, tűrd fel, így kell. Ha van rajtad nyakkendő, előbb vedd le.:

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.