Hogyan viseljük a kivágott orrú cipőt?

Hogyan viseljük a kivágott orrú cipőt?

Lassan véget ér a szandálok és flip-flopok ideje, és a zárt cipők előtt még előkerülnek a kivágott orrú darabok, amiknél nincs csinosabb. Ezeket sajnos nem annyira könnyű viselni, mint a teljesen zárt cipőket. 

A kivágás mérete

A kivágott orrú cipők egy része átgondolatlan termék, egyszerűen túl nagy a lyuk. Ha a kinézett cipő kivágásán nem éppen csak kilátszik a nagy-, és a második lábujj, ráadásul magassarkú a cipő -sajnos a laposnál is megvalósul a probléma a mozgás miatt- egyes lábformák esetében jobb elengedni a darabot. 

Akinek nem jelentősen rövidebb a második lábujja a nagynál, egy ilyen nagyobb orrlyukú cipőben sétál 10 percet és a második ujj kimászik a lyukon, akár a földre, a cipő így pedig nagyon esetlen és kényelmetlen lesz.

Minél kisebb a kivágás, annál jobban járunk vele. 

A harisnya

A kivágott orrú cipő vagányabb a zárt orrú fazonoknál, ezért gátlástalanul lehet felvenni hozzá olyan mintás, vagy csipkeharisnyát, amelyen nincs orrvarrás. A titokzoknik, testszínű és fekete sima nejlonok nem ebbe valók, rendetlenné teszik a megjelenést, hiszen most akkor vagánykodik a viselő, vagy nem? 

A körmök

Feltétlenül rövidre vágott és lehetőség szerint festett körmök passzolnak hozzá.

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.