Idén menő a mikroszoknya, hogyan kell viselni?

Idén menő a mikroszoknya, hogyan kell viselni?

Az idei öltözködési trendek egyik legfontosabb és markáns darabja a mikroszoknya, amit a boomerek övnek szoktak nevezni, jogosan.

Az elmúlt évtizedek, elsősorban a 2008-as válság lehúzóereje túl kényelmes divatot eredményezett. Erre ráerősített a kovid és az otthon punnyadás, de már mindenkinek elege van a vergődésből, így kerülnek elő a kényelmesnek és egyszerűnek nem mondható, kifejezetten szexi fazonok, mint a mikroszoknya, ami a hatvanas évek óta nem volt porondon.

A képeken Prada és Miu Miu tanítanak minket.

Lent mutat, fent takar

Alapszabály, ha nem a prosti külső a cél, nem szabad mindent kirakni. Ezért a mikroszoknya legyen magas derekú, a felsőruházat pedig zárt.

Vicc, de nem kell hozzá pálcikának lenni

Mivel nyújtja a lábakat, előnyösebb mindenkinek, mint egy midi, vagy klasszikus mini. Aki felvesz egy minit, nyugodtan hordhat övszélességű szoknyát.

Kell a sarok

Hiába nyújtja a lábakat, ez a fazon még annál hosszabb lábakat is elvisel, laposhoz a forrónadrág való, de az tényleg csak pálcikalábú tiniknek.

 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.