Így szorítsd meg az öved 2022-ben!

Így szorítsd meg az öved 2022-ben!

Bocs a hatásvadász címért, de fontos téma!

Az öv máshogy megkötése nagy szenvedélyem, ez a csatolom, és bebújtatom ahova kell, férfiaknak való, egy övben ennél sokkal több lehetőség van. Más is így van vele, a Prada 2022 tavasz-nyári kollekcióban láttam ezt az új csavart, és rögtön kell is.

Ezért érdemes divatbemutatókat böngészni, sokszor teljesen ingyen lehet kiváló ötletekkel feljebb léptetni a gardróbot, és egy pillanatra átélni a bizsergést, amikor valakivel ugyanarra gondolunk. Pacsi Prada, köszi. 

A csavar így néz ki.:

 
  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.