Idén menő a sárga haj, mindannyiunk rémálma

Idén menő a sárga haj, mindannyiunk rémálma

Aki szőkítette már magának a haját, pláne vöröses hajat, ismeri a félelmet, vagy a látványt, hűvös szőke helyett ocsmány sárga lett. Hát idén ez a trendi extrém hajszín. 

2021 Pantone színei az Ultimate Gray és az Illuminating, egy szürke és egy sárga. A Pantone Intézet a társadalmi hangulatra reflektálva választja minden évben ezeket a színeket, hát ha körülnézünk a kis balkáni mikrokörnyezetünk lelkiállapotán, tényleg nem a ragyogó és vibráló türkiz ugrik be elsőre. Ez a két szín befolyásolja a vizuális kultúra szereplőinek színválasztását így az ezeknek megfelelő színű termékekből lesz bőséggel.

A sárga a hajszín trendeket is befolyásolja, különböző árnyalatokban és megoldásokkal kerül a frizurákba. Sajnos egyik se pont úgy néz ki, mint otthoni szőkítéseink okádék végeredményei, fodrászhoz meg most bajosan jutunk el, na de nyáron!

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.