Mutatjuk hogyan legyél stílusos miniben!

Mutatjuk hogyan legyél stílusos miniben!

Azt döntsd el magad, a mini a lábaidnak való, vagy sem, ha pedig sikerült eldönteni, az alábbiakat feltétlenül érdemes betartani.

Vagy láb, vagy más

A teljes hosszában megmutatott lábak zárt, és hosszabb ujjú felsővel mutatnak jó arányokat. A teljes egészében kirakott lábak, karok, didkók összeállítást még Samantha Jones is ritkán viselte, pedig ő nem szívbajos.

Cserébe kifejezetten zárt felsővel elegáns is tud lenni egy mini. 

Kombináld lazával

A figyelemfelkeltő mini lezser kiegészítőkkel, vicces alapanyagokból vagány és kontrasztos.

Pulcsival még jobb.:

Foto: Tamara Bellis

Ne erőlködj tűsarkúval

A mini eleve nyújtja a lábakat, a nagyon magas sarok hosszabb fazonokból hoz ki még többet, elsősorban a térd alá érő hosszúságú szoknyák párja. Minivel sok. Csizmát és lábszárvédőt minivel pedig csak az aránytalanul hosszú lábú szupermodellek erőltessék, az durván rövidíti a lábakat. 

Bokákat villantani!

Az is fontos, hogy a bokát ne takarja a cipő, mert az nagyon rossz helyen vágja el a lábat.

Foto: Engin Akyurt

Megfelelő alsónemű

Kellőképpen zárt, inkább pamutsort, mint semmi. 

Ne hajolj le és tanulj meg zárt lábakkal kiszállni a kocsiból

Amiért az előző pont.

 
  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.