Most megőrülsz! Vintage Chanelek árverésen!

Most megőrülsz! Vintage Chanelek árverésen!

Az a megátalkodott mázlista vagyok, aki olyan tárgyakra kíván rá, amelyekre vagy kapásból van pénze, vagy értelmes és legális keretek között azt az összeget elő tudja teremteni. Ez itt egy kivételes eset. A Sotheby's antik Chanel termékeket árverez, már a kikiáltási árak is egy másik világba mutatnak, attól még nézegessünk gyöngypornót, és majd fűzögetünk magunknak valami hasonlót olcsóbban.

A részletek itt. Mivel az ékszerek nem ám igazgyöngyök, a legnagyobb szívnyugalommal tekinthettek a képekre inspirációként és fogjatok hozzá, az nem félmilliós indulóáron lesz. 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.