Vége a maszkozásnak, milyen rúzst tegyek fel?

Vége a maszkozásnak, milyen rúzst tegyek fel?

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek az elmúlt két évben megváltoztak a rúzsfogyasztási szokásai. Hát itt egy maszkmentes tavasz, ébresztő!

A sminktrendek középpontjában is az ajkak állnak, nem véletlenül.

Fényes

Le a tartós és matt termékekkel, éljenek a szájfények és olajok. Van egy kedvenc olcsó termékünk, ez a Lidlis, tökéletes a feladatra. Az benne a legjobb, hogy -főleg színtelen fényként használva-az edzőteremtől a kiöltözésig minden alkalomra megfelel.

Sötét

Aki sminkelt már a kilencvenes években, emlékszik a sötét rúzsokra, vagyunk páran úgy a gimis tablóképen, hát akkor az ment, mit lehet tenni. Most is az megy, sajnos elég nehéz viselni, és leginkább a gimis tablókép körüli életkorban és szép, telt ajkakon mutat, mindenki más szipirtyó lesz tőle.

Klasszikus piros

Mindenki találhat egy neki megfelelő piros árnyalatot, amely kiválasztása rendkívül nehéz feladat, egyik a fogakat sárgítja (melegebb árnyalatok) a másik meg pont nem áll jó, de érdemes rászánni az időt, mert igencsak öltöztet, bár arra érdemes figyelni, hogy szexi cuccok mellé sok és elég egyértelmű üzenetet közvetít, ezért inkább elegáns, vagy laza, vampos, vicces, különleges stílus korrekt kiegészítője. 

Passzoljanak a színek!

Rúzshoz pulcsit, pulcsihoz rúzst!

 

 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.