Pólóból sál készítése

Pólóból sál készítése

Van úgy, hogy egy póló a tökéletes alapanyag, és tökéletes szín ellenére is hánykolódik a rendszerben, hát legyen sál! A folyamathoz egy olló kell és öt perc. 

 Az alany bár a strandkorlátkék, és az az egyik kedvenc színem és az anyaga is vastag, kellemes piké, a fazon és a kidolgozás miatt új funkciót kellett kapnia.

Levágtam minden fölösleget, és az oldalát is szétnyitottam, csak a vállvarrások maradta meg. A végeredmény vicces mellénynek, bikinifelsőnek is használható ha a méretes nyakkivágásba bújtatjuk az ujjainkat és az anyagot hagyjuk elöl leomlani, de egyelőre maradjuk a sálnál, az értelmetlen mellényt később, alkalmasabb alapanyagból készítjük el, ez ahhoz túl vastag. 

 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.