Szakadt harisnya nem volt még ilyen szexi

Szakadt harisnya nem volt még ilyen szexi

A szemfelszedők eltűntek, a megpattant szálú harisnyát eldobjuk, pedig több lehetőség van a felhasználására, a leglátványosabbal kezdjük.

 

A sálhoz klasszikus vékony harisnyákra lesz szükség. A lábszárakat levágtam, hosszában félbevágtam -túl vastag, ha nem felezzük le!-. Az így kapott csíkokat összevarrtam -ne csomózd, túl nagy lesz a pukli a sálban- és a korábban már bemutatott kézzel kötéssel megkötöttem.

Testszínű harisnyák különböző árnyalatait felhasználva különösen finom végeredményt lehet kapni, a fekete sajnos nem adja ki eléggé a struktúrát.

A kézzel kötésről itt tudjátok megnézni a lépésről-lépésre videónkat. 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.