Hogyan viselj oversize ruhát?

Hogyan viselj oversize ruhát?

Tévedés, hogy a nagy, bő rongyok ápolnak, és eltakarnak. Sajnos az oversize divat pont, hogy rettenetesen kövérít, így aki elbújási szándékkal csapna le 2021 vezető trendjére, legyen óvatos, ha nem viseli ezeket a sátrakat körültekintően, rendkívül előnytelen összképet kap és komikussá válik. A sovány fiatalok pedig azt csinálnak vele, amit akarnak.

 
Ne legyen mindenhol bő és legyen egy kis bőr is valahol

Az összeállításban legyen valami szűk, legalább az ujja, vagy a hatalmas felsőt viseljük szűk nadrággal. Egy kis kivillanó bőrfelület is jót tesz a stílusnak.

Ne legyen sok számmal nagyobb

Nem kell túlzásokba esni, a kifutón kívül röhejes és kényelmetlen.

  
Ne legyen egy nagy homogén paca

Legyen az összeállításban valami struktúra, egy csomó, egy minta, egy betűrés, gombok, több réteg, ami megtöri az aránytalanul nagy felületet, különben formátlan pacaként töltjük a napot.

Az alapanyag számít

Vastag, nehéz, merev alapanyag oversize méretben hatalmasra növeli a formákat, amíg egy vékony, könnyű szépen körbelengi a testet.

Az öv segít

Egészen szép formákat lehet kialakítani egy oversize ruhára dobott, testalkatnak megfelelően csípőre ejtett, vagy derékra kötött övvel. 

Lehet a kiegészítő is oversize
Csak lazán
2021 öltözködési trendek a linken.
 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.