Szexi blúzok házilag egy sima férfi pólóból

Szexi blúzok házilag egy sima férfi pólóból

Ha már ugrott a boltba járkálás, egy sima férfi pólót is meg tudtok úgy csavarni, hogy csinos és laza új felsőt kapjatok. Idén a lezser a menő, hát örüljünk neki!

Nyak rusztikálása

Ez a tukános pont V-nyakú, így elmegy, ám egy passzés, kereknyakú, pláne galléros póló végtelenül előnytelen is tud lenni, és nem illik a továbbiakban részletezett művelettel kialakított blúzunkhoz. Nagyon nem kell megijedni, körbe kell vágni a nyakat tetszőleges formára. Lehet V, csónak, akármi. Aki melltartót hord, arra azért gondoljon, hogy a kilátszó pánt tud ótvar is lenni, ezért vagy bikinifelsővel (annak a pántja elbírja ezt a sportot) vagy vállpánt nélküli melltartóval, vagy melltartó nélkül tessék viselni a vállvillantós nyakakat. A jobb minőségű férfi pólók alapanyagai elbírják az eldolgozatlan széleket, nem fognak futni, szakadni. Mivel ez itt úgyis egy laza szerkó, pont belefér a rongyos él. A vállvarrást, aki nagyon gondos, rögzítse pár öltéssel hogy biztosan ne bomoljon. 

A legegyszerűbb V-nyakú pólót vadászni, az csinos úgy, ahogy van. Sajnos a zenekaros pólók a legritkább esetben V-nyakúak.

  
Csomó az elejére és ujj feltűrése

A férfi pólók másik baja, hogy előnytelen téglatestet formáznak. Egy jó asszimetrikus csómóval viszont ez a többletanyag szépe a csípőre omlik, akinek nincs dereka, nagy a hasa, azt még el is rejti, ebben nem kell feszülni. A csomót mosáshoz jobb kioldani, mert sose szárad meg és bebüdösödik. 

A könyék felett lengedező, általában előnytelen hosszon is lehet segíteni, fel kell tűrni, és pár öltéssel rögzíteni. Aki nagyon akar csillogni, egy csiszolt üvegkristály odavarrásával is rögzítheti, ehhez a lenti videóban találtok pontos útmutatást.

Elöl szétvágni és megcsomózni

Videós segítség itt, ha nem indul a videó, a linken meg lehet nézni.:

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.