Szexi boasál készítése szempillafonalból

Szexi boasál készítése szempillafonalból

Akár kézzel is egy óra alatt össze lehet rakni ezt a látványos és meleg sálat. 

Alapanyag
  • 70 dkg-1 kg szempillafonal 
Elkészítés

A fonalat a képen a piros vonallal ábrázolt módon kell feltekerni és középen keresztben végigvarrni. Cikkcakk öltéssel varrtam és többször mentem oda-vissza és többször kellett a már levarrt fonalakra még fonalakat varrni, hogy elég dús legyen, de elég ezt a formát követni. 

Akinek nincs gépe, kézzel és egy erős cérnával ugyanúgy nekiállhat és összeöltheti a fonalat, működni fog úgy is, lehet még gyorsabb is kézzel. 

Géppel óvatosan, könnyen beletörik a tű egy ilyen munkába!

 

A levarrt sál szélein, a fonal visszakanyarodásánál végig hurkok lesznek, ezeket el kell vágni, úgy kapjuk a végső formát:

Csini: 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.