A tökéletes mobil tűzrakóhely

A tökéletes mobil tűzrakóhely

Ez a megoldás azoknak való, akik autóval, kempingbusszal járnak horgászni, kempingezni, vadkempingezni. A kidobásra ítélt acélfelniből készült tűzrakóhely olcsó, biztonságos, funkcionális és jól néz ki, de nehéz, így nem annyira látom ahogy papa a Simson kormányán egyensúlyozza a töltésen, bár felőlem azt is lehet. 

Ha van még rajta festék -elég koszlott felnin nem sok lesz- homokszóró szakember leszedi, vagy néhány alaposan megrakott tűz leégeti róla, utóbbi olcsóbb megoldás. Erre mi flexszel vágtunk oldalt egy tenyérnyi lyukat, az elméletben megsegíti a fa adagolását, nem használom, mert pont annyit szoktunk sütni rajta, amihez egy leégett tűz parazsa elég. 

A tetejére készen kapható kerek rácsot lehet rakni, és így kész a mobilgrill, lehet neki dobálni a kolbászokat, húsokat, a fenti képen is ez történik éppen. 

 

Tüzet pedig így rakunk.:

 

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.01.27

Szemét és aljnövényzet égett Szolnokon

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, mindössze három perc alatt oltották el a tüzet, mely nem veszélyeztetett semmit és nem okozott anyagi kárt.

  • 2021.11.12

Most kell trágyázni, mintha nem lenne holnap!

Legkésőbb most érdemes egy szép napos délután megcsinálni, mert bogarak már nincsenek, és még a talaj sincs rommá fagyva.