Környezettudatos és olcsó ajándékok kisgyerekeknek

Környezettudatos és olcsó ajándékok kisgyerekeknek

A gagyi karácsonyi dekoroknál talán csak a gyerekjátékok, és azok csomagolása érkezik messzebbről, és tartalmaz több műanyagot. Az ilyen játékok nagy része, ráadásul, nem többgenerációs termék, csak jó drága szemét. Összeszedtünk olcsó, és nem műanyag játékokat, sőt, igyekeztünk még hazai gyártásnál is megmaradni. Életkorra nem bontottuk le, mindenki vegye ki, ami az ajándékozott életkorának, és érdeklődésének megfelel.

Fa építő, akár saját gyártásban

Házilag így készül, de tele a piac szuper fakockákkal. 

Ez saját: 

Dinó

Ezekből egy darab 590 Forint, és menők mindörökké.

Rajztömb

Vagy akvarelltömb, festékkel, vagy ceruzával. Nagyon piciknek akár saját kezűleg is rajzolhatunk bele, amit kifesthetnek. Művészellátókban rengeteg minőségi termék között válogathatsz.

Festék, színes ceruza

Pont, mint eggyel fentebb.

Kifestő

Végtelenek a lehetőségek, tele a piac szuper kifestőkkel.

Icipicinek egyedi plüss, vagy takaró

Ha ügyes vagy, készítsd el magad, ha nem, találsz elég hazai vállalkozót, aki legyártja neked, a vegyél hazait oldalán biztosan találsz megfelelőt. 

Készíts biorúzst

Vagy akár vehetsz is, de elkészíteni se nehéz, cékla levét forrald be nagyon sűrű, krémszerűre, és keverd ki shea vajjal, töltsd lezárható, picike befőttesüvegbe. Hűtőben kell tárolni, pár hetet simán kibír. Céklaport is használhatsz, tartósabb lesz.

Könyv

Bizony. 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.