Mutatjuk hogyan jön ki olcsón a paprikás zsírfolt!

Mutatjuk hogyan jön ki olcsón a paprikás zsírfolt!

Magyar ember rendszeresen szembesül a paprikás, zsíros szaftok kártételével, még a hozzám hasonló flixipeszkavegántariánus is, aki egy falat pörköltet meg nem enne, de a rózsaszirmos harissza, az bezzeg csúszik, és a paprikás olajnál, zsírnál legfeljebb a kikeményedő szintetikus lakkok, ragasztók és a cigarettacsikk a gonoszabbak. De mi legyen a harisszafoltos kedvenc farmerrel? 

 

Rögtön forró vízzel és mosogatószeres dörzsöléssel próbáltam menteni, és ment is egyből a mosásba, de a foltok a képen látható módon bizony megmaradtak. Mellettük a bűnös, amúgy nagy kedvenc csípős valamim, ajánlom, csak ne úgy egyetek belőle mint az állatok, séftestvéred mesés bagettjét a zacskóból a harisszába, majd mascarponéba tunkolva, mert lehet ez a vége. 

Aztán kaptam a tippet, hogy ultrával menjek neki, hát nekimentem. Forró víz, ultra, körömkefe és pár percig dörzsöltem, majd ismét kimostam a nadrágot. 

Tökéletes lett, működik!

 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.