Mutatjuk hogyan szabadulj meg a ruhás foteltől!

Mutatjuk hogyan szabadulj meg a ruhás foteltől!

A legtöbb háztartásban napi problémát jelentenek a csak több használat után mosott ruhák, amik nem cipők vagy kabátok. Játszós, kutyás, szerelős, grillezős, kertészkedős, ki mit rosszalkodik rendszeresen, és ott is van egy halom holmi, amit a szekrénybe már nem rakunk vissza, de mosni se akarunk egy menet után. 

Előszobafal

A kabátok tárolására használt felületre egy ruhazsákban a legkoszosabb holmit is oda lehet akasztani. Ami nem saras, annak még ruhazsák se kell. 

Ez se a legrendezettebb megoldás, cserébe nem tart sokból egy húzózáras ruhazsákot beszerezni és beüzemelni.

Foto: Luisa Brimble

Ez a megoldás azoknak is jól működik, akik olyan ruhákat gyűjtögetnek a fotelben, amelyek nem sarasak, vagy mocskosak, hanem olyan felsőruházat amiben még van pár felvételi lehetőség. Ezek elvannak egy fogason az előszobában.

Foto: Chuttersnap

Többfunkciós láda, kihúzós szekrény

Sok helyet foglal, cserébe gusztusos megoldás egy láda, vagy cipősszekrény, amibe pontosan úgy lehet bedobálni a holmit, mint a fotelbe szokás, majd rácsukni az ajtót. 

Szobainas

Sok helyet foglal.

 

 

 

 

Foto: tu tu

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.