Készíts menő vázát szemétből: csiszold!

Készíts menő vázát szemétből: csiszold!

Dunát lehetne rekeszteni karcos kristályvázákkal, amelyek nagy része préselt, tehát igazán sose volt értékes termék. Ezekből változatos technikák segítségével menő vázát lehet készíteni, ami súlyosabb, olcsóbb és személyesebb, mint egy frissen vásárolt, műanyag gagyi.

Az első rész itt, akkor színre fújtuk a kristályvázát.

A színre fújt vázát továbbléptetve kapunk egy rusztikus, vintage, romos vázát, van, aki szereti az ilyesmit.

A feladat egyszerű, a lefújt vázát elviszem egy homokfújó vállalkozáshoz, vagy finom csiszolópapír segítségével magunk is addig csiszolgathatjuk a felületeket, amíg a számunkra megfelelő romos hatást elérjük.

A telibe homokfújás kifejezetten szép végeredményt ad, ehhez jobb profi segítséget kérni, és a natúr kristályvázát szakemberrel lefújatni. Pár perc alatt megvan, nem lesz drága. Ehhez akár itt-ott kagylósan sérült vázát is fel lehet használni, a technika tökéletesen elfed apró hibákat, amelyek viszont a váza beszerzési árát nagymértékben csökkentik. 

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.02.04

Miért készíts látványtervet, mielőtt megveszed a bútorokat?

Még a népesség elenyésző százalékát kitevő, térlátással és erős vizuális képzelőerővel rendelkező személyeknek is szükségük van pontos tervekre, mielőtt kiderül, az a kád, nem az a kád, és a piros csempe iszonyatosan undorítóan néz ki az egész fürdőben.

  • 2022.01.27

Szemét és aljnövényzet égett Szolnokon

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, mindössze három perc alatt oltották el a tüzet, mely nem veszélyeztetett semmit és nem okozott anyagi kárt.