Tönkrement mosógépem új életei: az ékszíj

Tönkrement mosógépem új életei: az ékszíj

A már eleve használtan vásárolt, elöltöltős Fagor bébi ezer sebből vérzett, mire úgy döntöttünk, itt a vége, nincs több szerelgetés. Pár hete már az udvaron állt, amikor leesett, miért is ne szedjük szét, hátha a nagyjának lesz hasznos helye. Lett is.

Előző részek itt.

Bontom a gépet és kiesett az ékszíj, ami méreténél fogva pont egy öv. Takkra. Nagyon minimálra vettem a stílust, egy lyukasztó és egy pisztolytáska gomb kell hozzá.

A szíjat alaposan, egy körömkefével elmostam, a minta mellett elvágtam ferdén, a gombot rögzítettem a csavarnak megfelelőre lyukasztott lyukon keresztül, a másik végét magamon méreteztem és ott lyukasztottam rá egy akkora lyukat, amelyen pont átmegy a gomb feje. 

Karkötőt is lehet így készíteni. 

 

 

 

 

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.02.04

Miért készíts látványtervet, mielőtt megveszed a bútorokat?

Még a népesség elenyésző százalékát kitevő, térlátással és erős vizuális képzelőerővel rendelkező személyeknek is szükségük van pontos tervekre, mielőtt kiderül, az a kád, nem az a kád, és a piros csempe iszonyatosan undorítóan néz ki az egész fürdőben.

  • 2022.01.27

Szemét és aljnövényzet égett Szolnokon

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, mindössze három perc alatt oltották el a tüzet, mely nem veszélyeztetett semmit és nem okozott anyagi kárt.