Pofonegyszerű szerszámostáska kezdő varróknak is

Pofonegyszerű szerszámostáska kezdő varróknak is

Kisebb szerszámok elrendezésére alkalmas boríték elkészítése lépésről-lépésre, kezdőknek is. 

Alapanyag

Merev, vastag, koszolódásra nem érzékeny, pl. farmer. 

Az elkészítés lépései lent. A táska kisebb szerszámok rendszerezésére alkalmas, nagyobbak elhúzzák, nem az igazi. 

Ennek a záródása tépőzárral lett megoldva, azt könnyedén fel lehet varrni egy akár saját anyagból készült szalagra, vagy a képen egy bontott biztonsági övre került rá. A záródás patentoztatható is, cipészek általában vállalnak ilyen műveletet. A táska mérete nem meghatározható, nekem ez a hét  mütyür egy 50x70 centiméteres darabban fért el. Az eszközök határozzák meg, mekkora anyagra van szükség, ez amit leírtam, lehet támpont. A szalag hossza annyi, hogy a szerszámokkal megpakolt táskát feltekerve átérje, és legyen átfedés. Szélessége 4-5 cm, bőven elég egy helyen rögzíteni, nincs tartó szerepe.

A háztartási varrógépek megbírkóznak a farmerrel 2-3 rétegben, azonban óvatosan, mert rángatással eltörik a tű és tönkremehet a varrógép is. 

 
Szalag varrása, ha bontott biztonsági öv éppen nincs kéznél:

  • 2020.12.04

Szuper edényalátét faipari hulladékból

Nagyszerű ajándéknak is beillik ez a maradék pultlapból készített edényalátét.

  • 2020.11.30

Karácsonyfadísz tobozból és kristályból

Tobozt az erdőből, kristályt a lomipiacrók vagy ezek online piactereiről, madzagot a rövidárusnál lehet hozzá kapni. Fájdalmasan egyszerű és csinos. 

  • 2020.11.29

Karácsonyi dekor kidobásra ítélt nippből

Fillérekért lehet lomipiacokon -látogathatók!- és azok online felületein szarvasos, őzikés nippeket vásárolni, pár darab ilyen állatka és egy fehér szóróspér segítésgével kész is az asztalon a minőségi karácsonyi hangulat! A hibás, lepattant nippek végképp filléresek és erre a hasznosításra tökéletesen megfelelnek azok is, nem kell egy hibátlan Herendit megpocsíkolni.