Pofonegyszerű szerszámostáska kezdő varróknak is

Pofonegyszerű szerszámostáska kezdő varróknak is

Kisebb szerszámok elrendezésére alkalmas boríték elkészítése lépésről-lépésre, kezdőknek is. 

Alapanyag

Merev, vastag, koszolódásra nem érzékeny, pl. farmer. 

Az elkészítés lépései lent. A táska kisebb szerszámok rendszerezésére alkalmas, nagyobbak elhúzzák, nem az igazi. 

Ennek a záródása tépőzárral lett megoldva, azt könnyedén fel lehet varrni egy akár saját anyagból készült szalagra, vagy a képen egy bontott biztonsági övre került rá. A záródás patentoztatható is, cipészek általában vállalnak ilyen műveletet. A táska mérete nem meghatározható, nekem ez a hét  mütyür egy 50x70 centiméteres darabban fért el. Az eszközök határozzák meg, mekkora anyagra van szükség, ez amit leírtam, lehet támpont. A szalag hossza annyi, hogy a szerszámokkal megpakolt táskát feltekerve átérje, és legyen átfedés. Szélessége 4-5 cm, bőven elég egy helyen rögzíteni, nincs tartó szerepe.

A háztartási varrógépek megbírkóznak a farmerrel 2-3 rétegben, azonban óvatosan, mert rángatással eltörik a tű és tönkremehet a varrógép is. 

 
Szalag varrása, ha bontott biztonsági öv éppen nincs kéznél:

  • 2022.02.27

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.02.04

Miért készíts látványtervet, mielőtt megveszed a bútorokat?

Még a népesség elenyésző százalékát kitevő, térlátással és erős vizuális képzelőerővel rendelkező személyeknek is szükségük van pontos tervekre, mielőtt kiderül, az a kád, nem az a kád, és a piros csempe iszonyatosan undorítóan néz ki az egész fürdőben.

  • 2022.01.27

Szemét és aljnövényzet égett Szolnokon

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal, mindössze három perc alatt oltották el a tüzet, mely nem veszélyeztetett semmit és nem okozott anyagi kárt.