Természetes dekor ronda, rohadásnak indult dióból

Természetes dekor ronda, rohadásnak indult dióból

A kutyáknak dobáltam hatalmas, rohadt diókat, amikor az egyikről eszembe jutott, végülis, ez akár jól is mutathat. És tényleg.

Mérsékelten bizalomgerjesztők, azért összeszedtem válogatás nélkül párat, amennyi elfért egy kakiszacsiban.:

 

Otthon lekapartam a külső fekete burkot, körömkefével megpucoltam mindet és ámultam, micsoda szépségek voltak közöttük.: 

  

Magukban is jól néznek ki egy tálban, üvegben, gömbakváriumban, aki tovább cifrázná, foltokban aranyozva még jobb. 

Az aranyozáshoz lentebb a linken találtok útmutatót. Fehéren is mutatnak.: 

 

Aranyozás:

 

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.17

Ajtók felújításának és cseréjének költségei

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet. A végén a kisebb tételekből összeáll a lakásunkra nagyjából jól elköltött 6 millió.

  • 2021.02.13

Hogyan újítsam fel a fürdőszobát egymillióból?

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet.