Laza cicafüles sapka két varratból

Laza cicafüles sapka két varratból

Maradékból, tíz perc alatt összedobható praktikus és cuki sapka, akár gyerekeknek is.

Alapanyag

50x75 cm, ellasztikus, hurkolt, kötött alapanyag. Ennyi felnőtt fejre kell, gyerekre a fej körmérete-10% x első érték másfélszerese. Kiváló alkalom maradékok hasznosítására, vagy érdemes gyári maradékokat, hibás alapanyagokat értékesítő üzletekben vásárolni hozzá. 

 

A kivitelezéshez szükséges interlock varrógép.

Az alapanyagot hosszában színt színére fordítva összehajtom és lockkal összevarrom a két hosszabbik szélét, hogy egy hosszú csövet kapjak. 

Ez a csövet félig kifordítom, hogy a hátoldala kerüljön belülre. A hosszanti varratot középre igazítom, és a négy réteget keresztben levarrom lockkal, kifordítom, készen van. 

 

 

 

 
  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.