Zsinórszandál házilag

Zsinórszandál házilag

Kétféle semmisincsalábamon szandál van: a gagyi és a drága. Sőt, a többségük drága és gagyi, a talpuk műanyag és büdös lesz benne a láb annak ellenére, hogy nincs rajta semmi, a tartópántok pedig szezon közepén biztosan kiszakadnak a két lábujjunk közül. Aki kicsit ügyes, készítsen magának bőrtalpú szandált.

A termék a taramurhara indiánok autógumi szandijának (huaraches) bőrtalpú utánérzése. A talpat kivághatjátok cipőtalpból és akár autógumiból is (fémszál nélküli gumi kell hozzá), az is működni fog.

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.