Otthonka
  • Konyha
  • Rend
  • Barkács
  • Állat & Növény
  • Kültér
  • Dekor
  • Divat
  • Életke
  • ✕
Konyha
  • Címkék:
  • cukor
  • karamell

Így kell cukrot karamellizálni

  • Péter Anna
  • 2020.07.27
Így kell cukrot karamellizálni

Nem sok dolog van vele, a titok a hőfok és a türelem.

Előző cikk
Meg nem értett fűszerek: a szardella
Következő cikk
Létfontosságú receptek: a vadas

Otthonka
  • otthonka@ezalenyeg.hu

  • Otthonka Média 2020.
    Tartalom: Péter Anna, Zentai András
    Kiadja: Oraculum 2020 Kft.
    Felelős kiadó: Páva Zoltán

 

  • Konyha
  • Rend
  • Barkács
  • Állat & Növény
  • Kültér
  • Dekor
  • Divat
  • Életke

© 2025 Minden jog fenntartva. | Impresszum | Médiaajánlat | Adatkezelés