- Címkék:
- rizs
- élelmiszeripar
- gyorsrizs
Most komolyan, felrakom a rizst két és félszeres mennyiségű, sós vízben, forrástól számítva fedő alatt főzöm 10 percig, aztán a fedő alatt hagyom 5-10 percig, mondjuk kb. tálalásig, mert a rizs mellé valamit úgyis még össze kell mókolni, és KÉSZEN VAN. Így kell rizst főzni. Ehhez képest ezek a sima rizsnél drágább és az extra nejlonzacsi miatt extra szemetet termelő termékek ugyanennyi idő alatt készülnek el, hát mi a jó fészkes fene folyik itt?
Ez akkor is beteg lenne, ha a gyorsrizs ráfújásra elkészülne, tizenszájbavertöt perc az így miért gond?
Eszem megáll, tessék, nézegessetek hülyére csomagolt rizseknek megadott főzési időket, és vegyetek olcsóbban, környezetbarátabban csomagolt, szintén gyors rizst, mert ezek szerint minden rizs gyors, meg konyhakész, meg előgőzölt.