Hasznos tippek téli búskomorság ellen

Hasznos tippek téli búskomorság ellen

Bár gyönyörű idő van a napokban, sajnos jön a tél, ami sokakat lehúz. Összeszedtük a bizonyítottan működő ellenszereket, ami nem a piálás.

Sajnos a téli búskomorság nem alaptalan érzés, a fényhiány hat ránk. A rövidebb nappalok a testünk óráját szabályozó melatonin szintjének emelkedésével jár, ami pedig a szerotoninszint csökkenéséhez, lehangoltsághoz, búskomorsághoz vezet. Testünk a világosságra ébred fel és ha már a melóban vagyunk, pedig még sötét van, az bizony bekavar. 

Érintés, szex

Az akárcsak egy masszázs, vagy orgazmus közben felszabaduló szerotonin segíthet. 

Reggeli szolizás

Elég akár egy kisebb egységgel az arcot megfürdetni mesterséges napfényben, az is segít. Az időzítés fontos, közvetlenül ébredés után kell bevetni.

Negatív ionok

Ezek természetes közegben tengerparton, vagy egy vihar után találhatók a levegőben nagy mennyiségben, amihez nem mindig lehet télen hozzájutni.

Télen az egyenlítőhöz kell húzódni

Nagyjából ez a megoldás, ott van tenger és nap is egyszerre, köszönjük szépen a segítséget, járjatok sokat szoliba és szexeljetek addig is!

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.