Mivel vágjam le a körmeim?

Mivel vágjam le a körmeim?

Ne ollóval. 

Az olló minek van?

A finom manikűrolló bőrvágásra van, a köröm körülötti területeket lehet vele utánaigazítani, nem a körmöket. Aki olyan szerencsés, hogy velociraptorokat megszégyenítő minőségű körmöket növeszt, simán tönkretesz velük egy manikűrollót, így ezt tartsátok tiszteletben akkor is, ha az a manikűrolló más, anya, csajod, feleséged, nővéred tulajdona. 

 

Még az is korrektebb, ha lerágjátok és reszelővel kiigazítjátok. Igen, mert a csipeszelés után a köröm sorjás lesz, nem azért reszelgetjük, mert nincs jobb dolgunk, hanem hogy ez a sorja ne legyen ott.

A körömcsipeszelés helye

Fürdőkád, az igazán profik tartanak egyet az autóban, mert valamiért mindig ott szakad be a köröm, vagy ott kell várni valakire és adódik öt perc egy kis igazításra.

 

  • 2021.02.26

A Covid óta több a klór az ivóvízben?

Elkezdett terjedni a közösségi médiákban egy első hallásra városi legendának tűnő elmélet, hogy a Covid-19 járvány következtében megemelték a klór mennyiségét az ivóvízben. Megkérdeztük a Fővárosi Vízműveket, hogy változtatják-e a klór mennyiségét az ivóvízben és ha igen, mikor és miért? 

  • 2021.02.21

A pólók hasán keletkező rejtélyes lyukak titka

Ti se értitek miért keletkeznek egyes szeretett pólóitok hasi tájékán apró lyukak? 

  • 2021.02.15

Hogyan tároljam a téli kabátokat és takarókat?

Pár hét, és ha nincs hatalmas gardrób, vagy ágyneműtartós ágy, akkor megint nincs hova tenni azt a több köbméter holmit. Erre mutatunk pár megoldást a pár ezertől a pár százezer forintosig.