Idei cipődivat: az otthoni, a 90-es évek legalja és a lovaglócsizma

Idei cipődivat: az otthoni, a 90-es évek legalja és a lovaglócsizma

Idén a cipők harmonizálnak a ruhákkal, úgy fogunk az utcán mászkálni, ahogy még otthon is csak a rosszabb napjainkon szoktunk. Jó hír: ha maradtak cipőink az igen ronda kilencvenes évekből, az megint divatba jön, hogy tűnt volna el örökre.

Pacsker minden kivitelben, akár szőrös is, flip-flop is

Ha tavaly nem lett volna elég a papucsban otthon fetrengésből, idén kint az utcán is divat lesz ezekben járni. Ilyen szőrösekben is, tényleg.

Túraszandál

Nehéz ilyenkor mit mondani, beszéljen a kép.

 
Lovaglócsizma klasszikus és veszkó formában

A klasszikus lovaglócsizma klasszikus, nem tudtam, hogy kiment volna a divatból. A veszkóra se jellemző, hogy teljesen eltűnni az üzletekből, egy réteg mindig és csak abban jár, örök termékek ezek. Mindegy, most több lesz belőlük mindenfelé gagyi minőségben és előnytelen szármagassággal is. 

Barokk sarok

Tényleg minden ocsmányság visszatér most a kilencvenes évekből

Platform

Mondom, hogy minden ocsmányság visszatér. 

Ocsmány klumpa

Tényleg az összes visszatér.

A szexi oldal: tűsarok minden méretben, selyem, lánc, háló és kötél

Az idei öltözködési trendek:

 

 

 

 

 

 

  • 2021.02.24

Működik a súlyozott takaró?

Sokunknak van gyerekkori emléke tízkilós dunyhákban elköltött nagy szunyákról, és sokan láttuk az életrajzi filmet Temple Gradinról, és még többen forgolódunk éjszaka, így a súlyozott takaró elve első hallásra vonzónak tűnik. Az áruk viszont elég magas, így utánanéztem van-e hiteles kutatás a témában, és hogyan lehet házilag, olcsón elkészíteni egy ilyen takarót. Új súlyos sorozatunk következik az etikus sikermellény után. 

  • 2021.02.22

Hogyan párosít textileket egy profi?

A környezettudatos szemlélet előtérbe kerülésével a maradékok hasznosítása, a patchwork technika az idei trendek fontos eleme lett. Művelése lehetne egyszerű, de egy jó kombináció összeállítása egyáltalán nem az, ennek alapszabályait mutatjuk be.

  • 2021.02.14

A minőségi ruházat ismérvei, tények és tévhitek

Az egy szezont viselt rongyok ideje lassan elmúlik, egyre többen látják be, a fast fashion olyan mértékben környezetszennyező iparág, hogy az már ciki. Viszont nem olyan könnyű felismerni a minőséget, mert attól még, hogy drága egy ruházati termék, nem biztos, hogy évtizedekig fog minket szolgálni, hiszen a fast fashion gagyik se éppen olcsók. Összeszedtük mit érdemes, és mit nem érdemes figyelni egy ruhadarabon ha hosszú távra tervezünk vele.