• Címkék:
  • öv

Övviseleti kisokos őszi ruhákkal, kabátokkal

Övviseleti kisokos őszi ruhákkal, kabátokkal

Kánikulában zavaróak a lenge ruhákat a bőrre tapasztó övek, nem mindenkinek van kedve egy kiegészítő miatt sós izzadsággal kidörzsölni a derekát. A kánikulának vége van egy időre, jöhetnek az övek, ingruhák, kabátruhák, ballonok és könnyű kabátok, amelyeken nagyot dob egy jól megválasztott öv.

Vintage bőrövek 

Farmer, strukturált és matt alapanyagok, vadselyem, ezek szeretik az öregített felületet. A képen látható, klasszikus 25-30 mm szélesség alapvetően sportos, nadrágok bújtatójába optimalizált méret. Nem rossz, de egy extrás öv nem ilyen.  

Széles és mintás övek

Egyáltalán nem nehéz ezeket viselni, az öv színskálája harmonizáljon a ruhadarab színeivel. Nem árt, ha alapanyagaik is hasonló eredetüek, valódi bőrből övek természetes anyagokkal általában harmonizálnak, ahogy a természetes szövetből készült övek is illenek vászon és bőr darabokhoz. A bőrkabátokat érdemes a saját övükkel használni, ritkán fér meg két különböző bőrfelület egymás mellett, esetleg rőt velúrkabátra meg lehet próbálni színes, vagy fekete fényesebb felületű bőrt kipróbálni.

A széles öv a magas emberek kiváltsága, közöttük is a hosszú derekúaknak előnyös. Minél alacsonyabb valaki, annál finomabb övet válasszon, mert egy kicsi, akár karcsú testet is felzabál egy vaskos öv.  

A nagyon széles kimonóövek könnyebb ingruhákkal/ruhákkal viselhetők, túl szélesek bármi máshoz.

A fekete nem megy mindenhez

A sokat hangoztatott alapvetés, hogy egy fekete cipő és öv mindent megold, hatalmas marhaság. Akinek nem színe a fekete (nagyon keveseknek áll igazán jól) fölöslegesen rontja az összképet feketével. Inkább vegyek olyan tartós kiegészítőket, amely olyan színű, ami jól áll neki, az valószínűleg sokkal hasznosabb lesz. 

A fekete öv egyvalamihez zseniális: a homokszínhez. A szegecses öreg rocksztár övek, pláne széles fazonban különösen finom, kimunkált ruhadarabokkal harmonizálnak, vagy akinek a fekete színe, és belefér a szegecs, szeresse ezeket, teljesen fekete öltözéken világít a legjobban egy ilyen vasalt minta. 

A vékony övek

Elegáns irodai viselethez és rendkívül finom, madár nőknek tesznek jó szolgálatot. Szép nagy germán csajok ne erőltessék a derekukon, csak még nagyobbak lesznek tőle. 

 

 

 

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.