Most komolyan tegyük rendbe ezt a szelfikérdést!

Most komolyan tegyük rendbe ezt a szelfikérdést!

Olvasói, és baráti kérésre írom ezt a cikket, nem vagyok társkeresőguru, csak piszkosul jó az arányérzékem, olyan széles az asszociációs mezőm, ami néha tönkreteszi az életem, és hiperérzékeny vagyok a vizuális ingerekre, megbízhatsz bennem. 

A kérés abból a motivációból fakadt, hogy társkereső oldalra most akkor milyen képet rakjon ki a férfiember, hát mondjak már valamit. Kezeljük univerzálisan a kérdést, mindenki azt vegyen ezekből magára, amit akar, pláne, mert jövő szombat a Vénusz újra egyenesbe fordul, a csillagok szerint felpezsdülnek a szerelmi ügyek. (ezt a kiszólást Vandának küldöm sok szeretettel)

Utánaolvastam, mit ír az internet a témában és jól szét van görcsölve, pedig pont nem kéne. 

Ha amúgy nem jársz kikerázva, ne öltözz ki

Az szívás, ha az életed része a tűsarkú, a bundás csizma és a futócipő is, hát akkor mindegy mit csinálsz, abban készítesz képet, amiben akarsz, de a portréra felkészülni nem kell, ahogy első randira se nagyon. Csak lazán, ha görcsölsz, úgyis lebuksz. Ugyanez a baj a vállalati, műtermi portrékkel, JÓ MOST FÉNYKÉP!!! És ha nekem éppen máshoz van kedvem? Lehetnek ezek jó képek amúgy, de társkeresőre direkt profi képet csináltatni, hát, azt a pénzt add inkább egy alapítványnak. 

A sminked is pont olyan legyen, mint általában, fölösleges kapálózni, nem szexi. 

A legelején ki akarod rakni az irányjelzőt? Hát rakd ki!

Kétszeres lótulajdonosként mondom, és más lovasok tapasztalata is azt mutatja, ha unod a Facebookon rádírkálókat, lovas szelfivel nyomulj. Az amazonokat mindenki imádja a moziban, meg az állatkertben, de oda minimum egy katona kell, hogy elbírjon velük, meg a nyavalyás lovaikkal, akik nagyjából az ember fajból származó gyerekek mélységéig foglalják el a lótulajdonos lelkét.

Ugyanez a kutyagyerekháztelek, ha vannak a szívedben mindörökké, megingathatatlanul részt vevő élőlények, hát ki velük, előbb-utóbb el kell dönteni, ki milyen jellegű, és méretű csomagot vállal el felelősséggel, és tiszta szívvel. Már aki képes ilyen éretten gondolkodni, sajnos nem jellemző.

Nézz bele a kamerába

Tök oké oldalra merengeni, de ha belenézel, az jobban mutat. 

Komoly vagy? Felejtsd el a pornós szöget!

Felpillantós, felülről lefotózós szög perszehogy működik, mert rögtön kapcsol minden férfiagy, attól még közönséges a nyilvánosság előtt, ahogy egy ilyen látványhoz szükséges akciót is a négy fal között bonyolítják az úrilányok. Azért, mert azt csinálok amit akarok, még nem csinálok meg mindent, na. Ruha is inkább több legyen rajtad, mint kevés, az arra van, hogy lekönyörögjék, most komolyan magadtól téped lefelé? 

Csücsöríteni szerencsére már nem szokás. 

Titokzatos vagy? Napszemüveg!

Nem baromság, pedig mindenhol azt írják. Egy jó napszemüveg lehet vagány, semmi baj nincs vele, ahogy a sima szemüveggel sincs. 

Maszk

Elfutnék egy tárkeresőn a maszkos képtől, és félek attól, aki nem, ezért Facebookon is, aki ismerkedni akar, neki nem szerencsés. Ugyanez a covid vaccinated meg hasonlók, ha te extrém paragép vagy, egyrészt ne ismerkedj idegenekkel, ha meg oltásellenes, menj oltásellenes csopiba, a lelkitársad ott lesz. Az identitáskeretek is fárasztóak, ennyi izgalom maradjon már, az úgyis hamar kiderül még randi előtt, ha a másik náci, te meg libernyák vagy, és akkor el lehet köszönni, de engem libernyákként se vonz egy szivárványos keret, mondjuk az árpádsávos se.

Az autós kép teljesen oké

Akinek az autója/motorja/bringája/rollere/kenuja az identitása része, hát készítsen olyan szelfit, én is pont ilyen vagyok, imádom a kocsim, problem? Más autójával menőzni viszont béna béláskodás, jóhogy nem Brad Pitt képével nyomulsz. 

Hagyd azt egészet a fenébe!

Ne a fotóra készülj, inkább vedd észre a pillanatot, amikor nem vagy egy roncs, és akkor fotózz, vagy kérj meg fotó készítésére egy havert, az talán mentes lesz a vergődéstől.

Amúgy meg csak lazán, az elkerülhetetlen úgyis megtalál, a többit meg jobb elkerülni. 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.26

Hogyan keressünk elveszett tárgyakat?

Az első és legfontosabb: ne pánikolj!